duminică, 10 decembrie 2017

Cat de important este sa mergi la endocrinolog


Endocrinologia este acea ramura a medicinei care se ocupa cu diagnosticarea, tratarea si prevenirea afectiunilor specifice sistemului endocrin. Acest sistem este cel care produce hormonii, iar cea mai mica dereglare poate atrage o multime de probleme, motiv pentru care se recomanda apelarea la specialisti inca de la cele mai mici simptome.

Diferite probleme
Exista cateva afectiuni care sunt mai comune, iar printre acestea se numara hipertiroidia, hipotiroidia sau tiroidita autoimuna, insa si diabetul sau osteoporoza au o stransa legatura cu sistemul endocrin. Din acest motiv, este mult mai simplu sa se apeleze la un endocrinolog la DoctorAcasa, pentru ca dupa cum anunta si numele, specialistii se vor deplasa direct pana la domiciliul pacientilor.

Simptome
Afectiunile sistemului endocrin pot fi mai comune odata cu inaintarea in varsta, motiv pentru care se recomanda sa se tina cont de toate simptomele posibile, iar printre acestea se numara starea de oboseala si somnolenta, constipatia, pielea uscata, sensibilitate crescuta la rece sau variatii semnificative de greutate. Totodata, nu trebuie omisa foamea excesiva sau dezvoltarea unor probleme ale tenului, precum acnee sau ingrosarea pielii, dureri in gat si disconfort la inghitire, cresterea parului corpului si multe altele.

Mai simplu
Asadar, daca se apeleaza la un endocrinolog de la DoctorAcasa, acestia vor efectua toate testele necesare, de la examinarea generala si locala, iar pe aceasta cale pacientii se vor bucura de mai mult confort intrucat nu mai sunt nevoiti sa se deplaseze pana la medic. Pe aceasta cale vor evita aglomeratia din fata cabinetelor, timpul pierdut si experientele neplacute aduse de birocratia din sistemul medical romanesc. Totodata, se recomanda ca testele sa fie efectuate de cateva ori pe an, pentru ca doar pe aceasta cale pot fi prevenite toate afectiunile, iar de acum totul este mai comod si mai simplu cu ajutorul celor de la Doctor Acasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu