joi, 16 noiembrie 2017

Ceasurile inteligente sunt utile in mai multe situatii


Un smartwatch este util in nenumarate conditii, motiv pentru care este ideal sa avem unul in colectie, daca nu chiar mai multe, astfel ca avem posibilitatea de a ne bucura de mai mult confort atat la volan, cat si la birou sau oriunde in alta parte cand avem mainile ocupate.

Diferite functii utile
In primul rand, e mult mai simplu sa preluam sau sa initiem apeluri, intrucat acestea se vor efectua direct de la incheietura mainii de pe ceas, in timp ce telefonul se afla in buzunar. Insa avem la dispozitie o multime de functii si aplicatii, printre care agenda, calendar, alarma, monitorizarea somnului, redarea muzicii din telefon, controlarea camerei si multe altele, fiecare dintre acestea fiind foarte eficiente.

Ramai conectat intotdeauna
Poti gasi aici smartwatch-ul potrivit cu ajutorul caruia nu vei mai rata vreodata nicio notificare si vei fi la curent cu tot ce-i nou, intrucat orice mesaj il vei primi direct la incheietura mainii, de unde il poti verifica intr-un mod foarte discret.

Nu il ratacesti
Functia antifurt este una foarte importanta intrucat pe aceasta cale nici un utilizator nu se va ingrijora ca va rataci dispozitivul pentru ca atunci cand intervine o distanta mai mare de cativa metri intre ceas si telefon va fi emis un semnal sonor.

Pentru sportivi
Cei pasionati de sport au si ei la dispozitie o multime de functii, incepand de la cronometru, pedometru, termometru corporal si nu numai, cu ajutorul carora isi pot monitoriza rezultatele, fiind mai simplu sa evolueze.

Profita de preturile bune
Asadar, nu numai ca poti gasi aici un ceas inteligent care sa iti usureze viata, insa te vei bucura si de preturi accesibile pentru toate buzunarele. Totodata, cine comanda produse in valoare de minim 499 de lei de la iUni va beneficia de transport gratuit prin curier in toata tara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu