duminică, 10 decembrie 2017

Ai o multime de posibilitati de cazare in Lefkada


Insula Lefkada din Grecia este bine cunoscuta la nivel mondial pentru plajele sale exotice si pentru peisajele verzi. Astfel, poti sa vezi lista aici de hoteluri Lefkada, care sunt pregatite intotdeauna sa acomodeze intreaga familie pentru o vacanta neuitat intr-un taram de vis. Cele mai luxoase hoteluri se regasesc, de obicei, mai aproape de oras, in timp ce turistii care isi doresc mai multa intimitate pot inchiria o vila privata care asigura vedere impresionante asupra marii Ionice. 

Totusi, cel mai aglomerat loc de cazare din Lefkada este Nydri datorita portului de aici, dar si restaurantelor, magazinelor si vietii de noapte intense. Cu alte cuvinte, intotdeauna se gasesc solutii pentru toate preferintele, iar Aerotravel reprezinta cel mai bun prieten al celor care isi doresc sa aiba parte de o experienta de neuitat.

Cele mai bune conditii
Cei care dispun de bugete mai generoase se pot caza oricand la Blue Hotel, unitatea fiind amplasata pe un deal de unde este vegheata marea. Clasarea de 5 stele asigura incaperi grozave, cu paturi confortabile, aer conditionat, televizor, mini bar si bai cu marmura si dimensiuni generoase. Totodata, multe alte hoteluri ofera si piscine private pentru ca turistii sa se bucure de mai multa intimitate alaturi de cei dragi, iar pretul mediu pentru o noapte de cazare este de 90 de euro.

Preturi mai accesibile
In schimb, daca vezi lista aici de hoteluri Lefkada vei descoperi ca sunt multe oportunitati mai accesibile din punct de vedere financiar, iar Hotel Enodia aduce conditii de 4 stele pentru numai 60 de euro pe noapte. Amplasat direct pe plaja, acesta se afla la doi pasi de mare si la cateva minute de baruri, magazine, restaurante si nu numai. Bineinteles, din camere nu lipsesc balcoanele private, aerul conditionat, mini barul, televizorul, jacuzzi, vederile panoramice asupra portului si nu numai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu