joi, 12 mai 2016

Confidentialitea in videochat

Cele mai multe studiouri de videochat din Romania, pun la dispozitia fetelor doua profiluri, cel adult si cel non adult. Indiferent de profilul pentru care fetele opteaza, acestea promit venituri consistente si atragatoare pentru oricine, insa este important sa se lucreze doar cu cele mai renumite studiouri pentru a evita numeroase riscuri.

Confidentialite

In primul rand activitatea trebuie sa se desfasoare legal, iar modelele sa lucreze fie pe baza unui contract individual de munca, fie pe baza unui contract de colaborare. Fetele nu trebuie sa isi faca griji cu privire la confidentialitate, deoarece activitatea lor nu va putea fi urmarita de utilizatori din Romania sau alte tari unde se afla comunitati mari de romani.

Traininguri

Orice studio profesionist asigura traininguri periodice pentru ca modelele sa isi poata imbunatati performantele si sa ajunga sa obtina salarii mai mari pe zi ce trece. De asemenea, programul de lucru este flexibil, de regula fiind disponibile 3 ture din care sa se aleaga, dimineata, dupa amiaza si seara, existand si posibilitatea de a lucra in regim part time sau full time.

Venituri

Pe langa salariile foarte ridicate comparative cu nivelul pietei muncii din Romania, modelele au parte si de cateva bonusuri, fie la angajare, fie la recomandarea unui alt model sau in functie de performante, motiv pentru care veniturile lunare se pot rotunji.

Se pot angaja chiar si fete care nu au experienta, deoarece aceasta poate fi dobandita pe parcurs, iar in cazul acestora salariul incepe de la 2.500 de lei si poate creste de la o luna la alta in functie de interesul aratat. Pe de cealalta parte, modelele cele mai experimentate ajung sa castige chiar si peste 10.000 pe luna, insa pentru a ajunge aici este nevoie de foarte multa munca. Cu toate acestea, cu ajutorul trainingurilor oferite de studiouri, cele mai ambitioase fete pot depasi pragul de 5.000 de lei inca din a doua luna de la angajare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu