vineri, 15 aprilie 2016

Videochatul este considerat in continuare un subiect tabu

Videochatul este considerat in continuare un subiect tabu, cu toate ca nu este legat in totalitate de industria pornografica si reprezinta un acord de vointa din partea ambilor interlocutori. De asemenea, videochatul nu este altceva decat o forma de comunicare cu ajutorul unei camere video. Astfel, nu exista nici un fel de contact fizic intre angajat si cel cu care comunica.

 In multe cazuri, videochatul presupune doar o simpla conversatie. Din acest motiv majoritatea angajatilor sustin ca isi beau cafeaua sau ceaiul in timp ce vorbesc pe chat. Cu toate acestea, exista si persoane care nu doresc sa foloseasca microfonul. Per total, videochatul este un loc de munca cu o atmosfera relaxanta, potrivita fiecarui interlocutor.

Chat

Comunicarea dintre angajati si membrii site-urilor poate fi publica sau privata. In cazul unei conversatii private, este necasar acceptul angatului. Exista si situatii in care acesta blocheaza membri, sau chiar si tari, precum Romania, Spania etc. In general, conversatiile pe chat se realizeaza cu ajutorul unei camere video si a unui microfon, insa exista si conversatii scrise, in functie de acordul dintre membri si angajat.

Siguranta

Cele mai multe persoane isi pun problema sigurantei. Cu toate ca la angajare sau in cazul crearii unui cont pe un site sunt necesare actele de identitate, niciun membru nu poate intra in posesia lor. In ceea ce priveste adresa de IP de pe care este conectat atat membrul, cat si angajatul, aceasta este protejata de catre site.

Angajatorul


De cand a aparut videochatul, un blocaj in a practica acest job, era frica de angajator. Din acest motiv, o siguranta pentru persoanele ce vor sa se angajeze este contractul de munca. Pentru a putea incheia contracte de munca, angajatorul si firma sunt verificate amanuntit de catre organele abilitate, in special datorita speculatiilor ce s-au nascut in ceea ce priveste aceasta meserie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu