duminică, 19 februarie 2017

Stickerele pentru bucatarie devin tot mai cautate


Bucataria reprezinta una dintre cele mai importante incaperi ale unei locuinte, in care ne petrecem zilnic cateva ore, pregatind si servind masa. In plus, in multe cazuri bucatariile sunt open space, fiind deschise direct catre living, pentru a asigura un spatiu mai larg si mai intim, in care locuitorii sa se simta foarte bine. Sunt disponibile mai multe modalitati prin care aceste camere sa devina si mai primitoare, fiind personalizate pana la cele mai mici detalii, iar majoritatea persoanelor opteaza astazi pentru stickere pentru bucatarie, gama fiind una variata, pentru toate gusturile.



Motive diferite

Foarte cautate sunt stickerele cu motive florale, deoarece se potrivesc de minune intotdeauna, iar florile se gasesc in orice locuinta. De asemenea, acestea se pot gasi in diferite dimensiuni, pentru a se adapta la fiecare bucatarie, in diferite colturi, fie clientii au ocazia de a le confectiona la comanda, pentru ca toate preferintele sa le fie indeplinite.

Preturi bune

Aceste stickere pentru bucatarie sunt accesibile pentru toate buzunarele si reprezinta poate una dintre cele mai bune modalitati de personalizare pentru ca implica costuri foarte mici. Mai mult, durata lor de viata este mai mult decat satisfacatoare, deoarece sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate, si se foloseste un adeziv special, rezistent, care nu se dezlipeste pe la colturi.



Cum se aplica

In schimb, este foarte importanta modalitatea prin care se aplica stickerele pentru pereti, deoarece daca nu sunt respectate cerintele, exista riscul ca acestea fie sa se dezlipeasca imediat, fie sa prezinte bule de aer care sunt inestetice. Astfel, conteaza tipul de finisaj al peretului pentru ca stickerul sa se lipeasca in cele mai bune conditii, iar vopseaua lavabila este ideala in acest sens, asigurand mediul potrivit. Nu trebuie omis nici faptul ca unele stickere de dimensiuni reduse se pot aplica pe elemente de mobilier, astfel ca imaginatia va face diferenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu