marți, 15 ianuarie 2019

Nu e greu sa ai parte de mai multa intimitate


Pentru ca fiecare dintre noi ne dorim ca propria locuinta sa fie bine pusa la punct si pentru ca exista tot felul de detalii de care trebuie sa tinem cont, uneori nu stim care sunt cele mai bune solutii. Totusi, in ultimii ani a crescut considerabil cererea pentru rulouri suprapuse din aluminiu pentru ca acestea se dovedesc a fi foarte utile din mai multe puncte de vedere, iar impreuna vom descoperi care sunt principalele plusuri aduse.

Mai multa siguranta pentru familia ta
Pentru ca sunt confectionate din aluminiu si aceste rulouri se aplica la nivelul ferestrelor, acestea vor aduce un plus de siguranta pentru familia ta intrucat se obtureaza calea preferata de acces catre interior a musafirilor nepoftiti. De asemenea, si ferestrele in sine sunt mai bine protejate impotriva vantului puternic, intemperiilor si conditiilor meteo nefavorabile, ocazie cu care se prelungeste durta de viata a acestora.

Foarte usor de folosit
Nu trebuie omis nici faptul ca aceste rulouri suprapuse din aluminiu sunt foarte usor de folosit, iar clientii au doua variante de actionare din care pot alege, fie sistemul manual, fie cel automat. Bineinteles, acesta din urma este mult mai comod si este mai usor de folosit, insa implica costuri mai ridicate si o intretinere suplimentara, dar nu trebuie neglijat nici cel manual, care nu impune nevoia unui efort ridicat pentru a putea actiona sistemele, asa ca merita sa profiti.

Special pentru fereastra ta
Rulourile sunt concepute la comanda tocmai pentru a se potrivi de minune in cazul ferestrei tale, iar pe aceasta cale se aduce si eficienta maxima, ceea ce presupune ca ai putea sa profiti chiar acum si sa vezi care sunt toate plusurile aduse de aceasta solutie.

O lunga durata de viata
In plus, aceste rulouri suprapuse din aluminiu rezista in cele mai bune conditii de-a lungul timpului pentru ca se stie ca aluminiul este un material foarte rezistent, care este folosit cu succes in domeniul constructiilor de mai bine de un secol.

Tine la distanta frigul si zgomotele
Aceasta este o solutie foarte buna prin care poti tine frigul la distanta iarna, dar si cele mai ridicate valori vara intrucat rulourile sporesc eficienta termia a ferestrelor cu pana la 20%. Valoarea se repeta si in cazul izolarii fonice, pentru ca de acum toate zgomotele care te deranjeaza vor fi tinute la distanta.

Nu ai grija intretinerii
Nu in ultimul rand, aceste produse nu sunt deloc pretentioase, motiv pentru care nimeni nu va avea parte de nicio bataie de cap din acest punct de vedere. Asadar, la DHN ai nimerit in locul potrivit intrucat aici vei putea alege produsele de care ai nevoie si cu ajutorul carora sa aduci completarile necesare locuintei tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu