vineri, 1 iunie 2018

Ce poti face cu un smartwatch?


Esti in cautarea unui cadou pentru un prieten, insa nu ai deloc idei? Sau poate iti doresti tu un gadget care sa iti usureze unele dintre activitatile desfasurate? Atunci ar trebui sa vezi noile produse iUni si sa alegi un smartwatch, care se dovedeste a fi ideal intr-o multime de conditii, iar cum aici gama e suficient de variata, e imposibil sa nu gasesti exact ceea ce ai nevoie.

Apeluri si mesaje
Poate ca una dintre cele mai populara functie este reprezentata de posibilitatea de a prelua si initia apeluri direct de la incheietura mainii, fara a mai fi nevoie ca telefonul sa fie scos din buzunar. Conversatiile pot avea loc datorita microfonului si speakerului incorporate, iar un alt mare avantaj este faptul ca de acum vei fi la curent cu tot ce-i nou si nu mai ratezi vreun mesaj sau notificare, indiferent daca le primesti pe Instagram, Facebook sau WhatsApp.

Functii utile
In schimb, functiile unui smartwatch pot sa difere de la un model la altul, dar sunt si unele de baza, care nu au cum sa lipseasca si care sunt considerate foarte utile, de la calendar, agenda, meteo, alarma, monitorizarea somnului si nu numai. Toate acestea sunt usor de accesat prin intermediul ecranului tactil, iar conexiunea dintre ceas si telefon se face prin Bluetooth, totul fiind foarte simplu si comod.

Nu il ratacesti
Mai mult, nu trebuie omisa una dintre cele mai importante functii, cea antifurt, prin intermediul careia niciodata nu iti vei rataci ceasul inteligent. Functia presupune ca atunci cand dispozitivul este conectat la smartphone si intervine o distanta mai mare de cativa metri intre cele doua sa se emita automat o alarma. De asemenea, daca ceasul este prin apropiere, poate fi facut sa sune direct de pe telefon, pentru a fi localizat mai repede.

Ideal daca iti place sportul
In plus, pasionatii de sport trebuie sa aiba in arsenalul lor un smartwatch, intrucat pe aceasta cale este mai usor sa isi monitorizeze si sa isi imbunatateasca activitatea. Printre functii se numara pedometrul, cronometrul, barometrul, altimetrul si nu numai, toate fiind foarte utile in diferite contexte.

Testeaza produsele
Asadar, acceseaza acum site-ul pentru a vedea noile produse iUni si pentru a lua cea mai inspirata decizie. Se fac economii considerabile de timp datorita faptului ca acesta este un magazin online, insa cei care isi doresc au posibilitatea si de a merge in showroom-ul din capitala, mai precis in sectorul 3, unde pot fi testate ceasurile inainte de a fi achizitionate, iar pe aceasta cale oricine va fi sigur ca a luat cea mai inspirata decizie. Nu in ultimul rand, preturile sunt accesibile pentru toate bugetele, astfel ca iti vei putea innoi colectia de gadgeturi, fie poti alege unul pentru cei dragi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu