luni, 14 mai 2018

Trandafir Criogenat Nemuritor



Trandafirii criogenati sunt un cadou special, nemuritor. Ei pot rezista sub cupola, clopotul de sticla pana la 25 de ani.
Nu necesita o intretinere foarte riguroasa, isi pastreaza culoarea, forma, frumusetea divina. Sunt cei mai potriviti pentru o declaratie de dragoste, la fel ca in filmul Frumoasa si Bestia, de unde este inspirat acest concept.
https://www.florariadevis.ro/blog/trandafiri-criogenati/

Floraria de Vis va ajuta sa oferiti cel mai frumos cadou, pentru cea mai frumoasa persoana din viata dumneavoastra. Floraria noastra inseamna creativitate, dragoste pentru flori, rafinament, inspiratie, pasiune, respect fata de clienti
Trandafirii nemuritori vor infrumuseta orice loc, fie din casa, birou, atragand privirile tuturor. Vor vraji cu magia culorii lor, vor topi inimi, vor bucura sufletul, vor adduce fericire si zambete.


Florile prin formele si culorile lor, ne insotesc, ne sunt alaturi in cele mai importante, fericite momente din viata noastra si creeaza amintiri pe care le vom purta mereu in suflet, cu parfumul lor delicat, gingas, fin. Magazinul nostru online este cea mai accesibila cale pentru a trimite flori pesoanelor dragi, exprimand sentimente si emotii.
Floraria online Floraria de Vis, va pune la dispozitie cele mai fascinante, de exceptie,aranjamente de trandafiri nemuritori, unice ,din București, indiferent de anotimp, pentru iubitorii de cadouri florale, colorate, cu arome de poveste.
Fiecare comanda reprezinta pentru cel/cea care le primeste, o surpriza deosebita, de neuitat.
Trimitem flori la domiciliu și in orice alt loc din Bucuresti, gratuit, si in judetul Ilfov, 15 lei transportul livrarii, si in maxim 4 ore de la plasarea comenzii, cei dragi vor fi surprinsi cu un cadou magic, de poveste, nemuritor.  
Pentru a ne incanta clientii, ne-am gandit sa realizam manual si felicitari, in care sa transcriem mesajul dumneavoastra personalizat,  cu diferite ocazii. Veti oferi astfel, un moment special celor dragi!
Echipa noastra de designeri florali este tanara, energica, cu idei creative, simt estetic, respect, pasiune, daruire. Dorim ca florile noastre sa ajunga la cat mai multi oameni, sa le bucure sufletul, ochii, inima si sa transmita mesaje si emotii, care inseamna mai mult decat cuvintele. Noi ducem mai departe dorintele si imaginatia dumneavoastra, o transformam in realitate magica.
Trandafirii nemuritori sunt cel mai potrivit cadou pentru orice ocazie. Cu Floraria de Vis, puteti avea aranjamente minunate, tematice din acesti trandafiri,  pentru zilele de 1 si de 8 martie, pentru nunta, botez, cereri in casatorie, zile de nastere.
Cu Floraria de Vis, este modul cel mai usor de a trimite flori, de a-ti arata sentimentele profunde fata de cei care le primesc. Aveti modalitati de plata, facile, si anume:
-          Plata la livrare;
-          Plata direct la expeditor;
-          Plata cu cardul;
-          Plata prin transfer bancar.
Daca nu sunteti multumiti de comanda, o puteti returna si veti primi banii inapoi, 100%.
Avem o mare varietate de flori, plante, coronite, aranjamente, si cosuri cadou - cu siguranta, la noi, veti gasi cadoul ideal,  pentru oricine doriti, sa le daruiti.
Pentru mirese, executam buchete in functie de modelul rochiei, de preferinte florale, fiind un accesoriu important.
Astazi, designerii florali trateaza buchetul miresei ca pe un obiect de arta pentru ca acesta vine ca un „fashion statement” si o semnatura stilistica a miresei, menit sa completeze, impreuna cu voalul, bijuteriile si coafura aleasa, minunata poveste a nuntii.

Florile sunt purtatoare de mesaje, semnificatii, aprecieri sincere, felicitari, de dragoste si bucurie.
Daca vei devein mireasca in curand, poti sa iti creezi popriul buchet din trandafiri nemuritori, fiind ca cea mai frumoasa amintire, din cel mai frumos moment fericit din viata ta. Te poti bura de buchetul tau de mireasa si peste ani de zile.
Trandafirii nemuritori va transmit dragoste, fidelitate, frumusete, prietenie, onoare, pasiune, romantism, sinceritate.
Intregul proces de comanda,de livrare este strict monitorizat prin softuri adaptate tuturor nevoilor clientilor nostri.
Viata noastra ar fi trista daca nu ar exista florile frumoase  care sa ne inconjoare, sa ne ofere lumina, puritate, exuberanta.La Floria de Vis gasiti cei mai frumosi si atragatoari trandafiri nemuritori.
Suntem responsabili si prietenosi cu natura, de aceea contribuim in mod pozitiv, frumos, atragator, pasional, asupra vietii clientilor nostri.
Fiecare comanda reprezinta pentru noi implicare, daruire, grija pentru detalii, pentru ca florile sa ajunga in stare perfecta, pentru a impresiona persoanele dragi.
De-a lungul activitatii noastre, am realizat, conceput nenumarate aranjamente florale originale, personalizate, pline de parfum, culoare, prestanta,  pentru fiecare moment din viata dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu