luni, 4 ianuarie 2016

Videochatul - o afacere profitabila



Videochatul fiind una dintre cele mai profitabile afaceri, in ziua de azi apar tot mai multe modele si numeroase studiouri, insa pentru a nu fi inselate, fetele trebuie sa fie atente la agentia la care isi doresc sa se angajeze. Se recomanda alegerea unui studio renumit, serios, profesionist, deoarece astfel se exclude riscul inselarii sau de a fi concediat fara motiv. 

Asadar, daca esti din Iasi sau localitatile limitrofe, ai la dispozitie cateva agentiide videochat recunoscute pentru activitatea lor ireprosabila, unde te poti angaja. Devenind model de videochat beneficiezi de numeroase avantaje, de la salariu cu mult peste media tarii, la cele mai bune conditii de munca si o viata lipsita de stres. Cu castigurile adunate din videochat modelele isi permit sa isi indeplineasca fiecare vis, un autoturism nou, o vacanta exotica etc. 

Ce pot alege?

De asemenea, se pot alege dintre doua tipuri de profiluri, non adult si adult, in cazul celui din urma castigurile fiind mai ridicate, iar pentru cel non adult, modelele trebuie doar sa poarte discutii cu utilizatorii, fiind interzis dezbracatul. In plus, o alta alegere pe care o pot face fetele este daca isi doresc un salariu fix, adica un contract individual de munca sau plata unui procent din veniturile generate, adica un contract de colaborare. 

Care sunt conditiile?

Varsta peste 18 ani, aspect fizic placut si cunostinta limbii engleze sunt cateva dintre criteriile necesare pentru a putea lucra ca model videochat, iar unul dintre avantaje este faptul ca se pot bloca utilizatorii romani din tara noastra sau alte zone populate de romani. 

Asadar, poti sa iti programezi un interviu si asa vei afla tot ce trebuie sa stii despre beneficiile din punct de vedere financiar, care sunt salariile si bonusurile oferite frecvent, precum cel de cateva sute de dolari la angajare.